Istoric

Certificare sisteme de management, audituri tehnice, cursuri de instruire

CERTINSPECT REGISTER organizează cursuri în regim deschis dar și la client, pentru toate sistemele de management pentru care efectuează certificări.

Despre noi

Istoric

Utilizăm în procesele de audit, inspecții și instruiri, personal cu peste 20 de ani experiență în domeniul respectiv. Întreg personalul nostru auditor parcurge un proces de verificare și validare a cunoștințelor în domeniul pentru care prestează diverse servicii. Periodic organizăm seminarii de calibrare prin intermediul cărora, auditorii noștri sunt informați despre ultimele apariții legislative și de reglementare precum și cele mai bune practici în domeniul pentru care sunt calificați de CERTINSPECT REGISTER.

Certinspect Register furnizează servicii de evaluare a conformității sistemelor de management, inspecții și audituri, precum și servicii de instruire, în acord cu standardele internaționale și naționale recunoscute, cu exigențele exprimate ale clienților noștri precum și cu cele mai bune practici în domeniu.

Ne dorim să răspundem cu promptitudine și profesionalism așteptarilor clienților și altor părți interesate, devenind astfel un partener de încredere pe termen lung.

news134
bg_1

Valorile noastre

Responsabilitate

Toți clienții și partenerii merită atenția și respectul nostru, pe care ni le dorim și noi de la ceilalți. Cultivăm respectul atât în exterior cât și în interiorul companiei.

Profesionalism

Lucrăm cu personal cu un înalt nivel de calificare și cu o bogată experiență și prestigiu în domeniile serviciilor oferite. Am adoptat că mod de lucru, cele mai bune practici, precum și standardele naționale și internaționale în domeniu

Flexibilitate și promptitudine

Suntem conștienți de faptul că fiecare client este unic în felul sau. De aceea suntem permanent preocupați să găsim soluții adaptate cerințelor specifice ale acestuia, cultivand în același timp îndrăzneala și spiritul inovativ.