Blog

Marca Certinspect #BeSafe

news152
Uncategorized @ro

Marca Certinspect #BeSafe

Certinspect Register, furnizor de servicii de certificare, a dezvoltat propria schemă de certificare de încredere privind măsurile necesare pentru prevenirea și atenuarea răspândirii infectărilor cu diverși agenți patogeni, inclusiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2, din nevoia de a încuraja respectarea regulilor de prevenție în mediile cu risc de infectare și de a mări încrederea consumatorilor în serviciile oferite de organizațiile certificate #BeSafe.
 
Noul concept, #BeSafe, reprezintă un instrument de combatere a situației generate de apariția COVID-19. Promovează un set de bune practici, cu scopul diminuării considerabile a riscului răspândirii epidemiei în locuri publice și private, în mijloacele de transport, locații de divertisment (hoteluri, restaurante, teatre, muzee, săli de sport și piscine), unități de producție a alimentelor, săli de conferințe și evenimente, case de îngrijire și odihnă, sporind în acest fel încrederea consumatorilor în serviciile/produsele organismelor care primesc dreptul de utilizare al mărcii #BeSafe.

Certificarea #BeSafe se acordă organizațiilor care demonstrează că respectă toate cerințele acestei scheme de certificare. În cazul în care organizația deține mai multe locații pentru care dorește obținerea certificării, toate locațiile trebuie evaluate la fața locului, pentru verificarea respectării tuturor celor peste 70 de măsuri tehnice și organizatorice ale schemei #BeSafe. 

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *